• Se, hvad vi kan gøre for dig

    A&G Tømrer og Snedker kan løse de fleste opgaver indenfor vores fag. Herunder kan du se, hvad vi laver mest af for tiden.

Se vores seneste referencer

Vi mener det, når vi siger, at der er finish til forskel. Her kan du læse om nogle af de projekter, som vi har været involveret i de seneste par år.
Vinduer og døre fra Rationel bidrager til den ægte Street Food stemning hos Mokajen i Randers A&G Tømrer og Snedker har stået for montering af nye vinduer og døre forud…
Nyd sommeren på en eksklusiv træterrase i hårdttræ Hos A&G Tømrer og Snedker har vi stor erfaring med at bygge træterrasser i eksklusive træsorter, som Ipé, Cumaru, Jatoba og Bangkirai.…
Gem radiatoren væk med en specialbygget radiatorskjuler Radiatorskjulere har de sidste mange år været en populær tilføjelse til hjemmet - og det er ikke uden grund. Med det rette forarbejde…

Vores ydelser

Herunder kan du set udblik af de opgaver, som vi har erfaring med at løse.
Står du overfor at skulle bygge dit drømmehus? Vi kan varetage hele enterprisen og sikre, at alle involverede parter følger den samme plan.
Drømmer du om en tilbygning eller en markant renovering? Vi kan hjælpe med at prioritere dine drømme og lægge en plan, så I kommer i mål til aftalt tid.
Et tag har en begrænset levetid, og det kan være en stor post i renoveringsbudgettet. Vi kan hjælpe med at rådgive om forskellige løsningsforslag - og naturligvis udføre arbejdet.
Nye vinduer og døre kan give din bolig et visuelt løft - men det kan også have stor betydning på din varmeregning! Vi samarbejder med de mest populære producenter af vinduer og døre.
Vi kan både hjælpe med at pille det gamle ned og montere et nyt. Vi er officiel monteringspartner for flere køkkenfirmaer og ved, hvad det kræver at montere dit drømmekøkken.
Bor du i en 70'er villa med listeloft? Vi kan hjælpe med at udskifte dit gamle loft til et nyt - hvad end du drømmer om gips, troltekt eller noget helt tredje.
Når solen skinner er der ikke noget bedre sted at opholde sig end på terrassen. Vi kan bygge din nye træterrasse i det materiale, som du drømmer om.