• Renovering eller nybyg?

    Vi ved, hvad der skal til for at opnå et resultat der er bedre end godt.

Vi er med hele vejen

Ved du, hvad du drømmer om? Eller er du stadig ved at finde ud af det? Hos A&G Tømrer & Snedker kan vi hjælpe med at lægge en realistisk plan for, hvordan du kommer i mål indenfor dit budget og til aftalt tid.

På denne side, kan du læse om nogle af de ting, som vi er særligt dygtige til.

Se vores referencer

Se, hvad vi kan hjælpe dig med

Står du overfor at skulle bygge dit drømmehus? Vi kan varetage hele enterprisen og sikre, at alle involverede parter følger den samme plan.
Drømmer du om en tilbygning eller en markant renovering? Vi kan hjælpe med at prioritere dine drømme og lægge en plan, så I kommer i mål til aftalt tid.
Et tag har en begrænset levetid, og det kan være en stor post i renoveringsbudgettet. Vi kan hjælpe med at rådgive om forskellige løsningsforslag - og naturligvis udføre arbejdet.
Nye vinduer og døre kan give din bolig et visuelt løft - men det kan også have stor betydning på din varmeregning! Vi samarbejder med de mest populære producenter af vinduer og døre.
Vi kan både hjælpe med at pille det gamle ned og montere et nyt. Vi er officiel monteringspartner for flere køkkenfirmaer og ved, hvad det kræver at montere dit drømmekøkken.
Bor du i en 70'er villa med listeloft? Vi kan hjælpe med at udskifte dit gamle loft til et nyt - hvad end du drømmer om gips, troltekt eller noget helt tredje.
Når solen skinner er der ikke noget bedre sted at opholde sig end på terrassen. Vi kan bygge din nye træterrasse i det materiale, som du drømmer om.

Skal vi tage en snak om dit projekt?

Send en mail til claus@ag-tomrer.dk eller ring på tlf. +45 24 60 85 84. Du kan også udfylde formularen herunder - så vender vi tilbage inden for 24 timer.