Nyd sommeren på en eksklusiv træterrase i hårdttræ

Hos A&G Tømrer og Snedker har vi stor erfaring med at bygge træterrasser i eksklusive træsorter, som Ipé, Cumaru, Jatoba og Bangkirai. Fælles for alle træsorterne er, at de er meget modstandsdygtige og velegnede til det danske klima. En træterrasse i hårdttræ kommer med enormt meget herlighedsværdi og er en oplagt tilføjelse til din bolig. Med A&G Tømrer & Snedker får du en træterrasse, som du kan have glæde af i mange, mange år.

Hvilken træsort skal jeg vælge til min træterrasse?

Hvilken træsort, som du skal vælge til din træterrasse handler først og fremmest om, hvor mange penge du ønsker at bruge. Træterrasser i hårdttræ er dyrere end eksempelvis lærk og fyr, men du får også et resultat, som kan holde i årtier. Der er dog også visuelle forskelle at spore i mellem de enkelte træsorter, og her kan du med fordel lægge vejen forbi din lokale trælast, som eksempelvis Bygma, for at få en fornemmelse af nuancerne og farvespillet i de enkelte træsorter.

De mest populære hårdttræs sorter er:

– Ipé

– Cumaru

– Jatoba

– Bangkirai

Hvis du påtænker at få bygget en træterrasse i en billigere træsort, som eksempelvis trykimprægneret fyr, lærk, thermowood eller lignende, så kan vi naturligvis også hjælpe med det.

Træterrasse i Ipé med skjulte skruer 

Her har vi stået for opførelsen af en træterrasse på 80 m2 i Ipé. Her er skruerne proppet, hvorefter hele træterrassen er slebet og behandlet med en neutral træterrasseolie.

Træterrasse i Cumaru med skjulte skruer

Hvad koster en træterrasse?

Prisen på en træterrasse  kommer an på mange faktorer, som bl.a. hvilket underlag, som træterrassen skal bygges på. Har du fx en eksisterende fliseterrasse, som strøerne kan fastmonteres på, så er det billigere end, hvis der skal graves ud, støbes søjler m.v. Derudover har træsorten naturligvis en stor indflydelse på prisen. Endeligt er der også en forskel ift. skruerne – alt afhængig om de eksempelvis skal skjules med propper. Træterrasser, hvor skruerne er skjulte ved at propper af den samme træsort er banket i, er en dyrere løsning. Til gengæld giver det også en meget flot afslutning på selve terrassen.

Hvis du har spørgsmål til dit terrasseprojekt, brug for sparring omkring valg af træsort m.v. så kontakt os via claus@ag-tomrer.dk eller tlf. +45 24 60 85 84